Het gezin als hoeksteen van de samenleving

Ouders zijn verantwoordelijk voor de seksuele opvoeding van kinderen. Niet de staat, die via het onderwijs allerlei perverse ideeën uitstrooit over minderjarigen. Hongarije is wakker!

Deze linkse woke cultuur is voor gelijkheid en inclusiviteit en diversiteit maar vergeet daarbij dat de leeftijdsgrens zo ook wordt genegeerd. Zie je het voor je zo’n ouwe vent met je dochter of zoon, gewoon omdat het hip is? In Finland slapen ze blijkbaar net zo als in Nederland.

Reformatorisch Dagblad: Hongaarse ambassadeur hekelt hedendaags liberalisme

„De huidige linkse campagne tegen Hongarije gaat over een wet om pedofielen zwaar te bestraffen en onze kinderen te beschermen. Er staat geen enkel punt in deze wetgeving dat in strijd is met welke Europese wet dan ook. Hij verkondigt simpelweg dat alleen ouders kunnen beslissen over de seksuele vorming van hun kinderen”, aldus de ambassadeur. (András Kocsis)

Het hedendaagse liberalisme draait om intolerantie en wil „een hegemonie van opinie in plaats van een pluralisme aan ideeën”, stelt hij. „Westerse Europeanen willen leven in een postnationale en post-christelijke wereld. Wij respecteren die keuze. Maar zij willen meer dan dat: zij willen dat wij ook zo gaan leven. Het debat over de toekomst van Europa – dat wil zeggen, onze kinderen is begonnen. Wij zijn er klaar voor.”

https://www.rd.nl/artikel/932786-hongaarse-ambassadeur-hekelt-hedendaags-liberalisme